Отворена хранилка за птици | Ита България

Отворена хранилка за птици

Отворена хранилка за птици ще стои страхотно, закачена както в двора или в градината Ви, така и на Вашата тераса или балкон. Моделът е практичен и изчистен. Поради по-твореният си вид е подходящ да се използва за допълнително захранване, както на малки, така и на по-големи птици.

Отворена хранилка за птици е изработена изцяло от естествена букова и иглолистна дървесина. Състои се от покрив, здраво дъно за основа и връвчица за закачане. Покривът е покрит с битумна хартия. Разположен е така, че храната в хранилката да се запази суха, дори ако хранилката е на вън на открито. Дъното е частта, която играе ролята на отделението, където се сипва храната за птиците. Отделението е изцяло отворено отпред и отзад. Това позволява на птиците свободно да влизат в хранилката и да се хранят спокойно в нея. Отворена хранилка за птици не е боядисана. Натуралният цвят на дървото е запазен такъв какъвто е, като допълнително е подчертан с опушен ефект. 

Характерното за този модел отворена хранилка за птици е, че ако искате освен за декорация, да храните птици с нея, поради отвореният си вид ще е нужно по-често да сипвате храна в хранилката и да я почиствате.

Птиците имат нужда от Вашата помощ и от допълнителна храна.

Привлечете дивата природа по-близо да Вас и до Вашите деца.

Нашите съвети:

  • през лятото птиците намират храната си по-лесно, но през зимата им става по-трудно. Още с първото падане на снега те имат нужда от допълнително количество храна. Винаги трябва хранилките да са пълни. Веднъж нахранили се от там и открили новият източник на храна, те ще разчитат постоянно на него.
  • с каква храна да пълните хранилката - слънчогледови семена, просо, пшеница. Задължително е ядките и семената да са сурови и да не съдържат сол или други овкусители.
  • къде да закачите хранилката - закачете я на долните клони на някое дърво, в парка, в градината си, на балкона или на друго подходящо за това място. Хранилката трябва да е на разстояние най-малко 2м далече от земята, да има достатъчно свободно пространство за да може птиците да летят около нея.
  • почистване - важно е редовно да почиствате хранилката. Особено през топлите месеци има риск от размножаването на вредни бактерии. Птиците са податливи към инфекции и трябва да се внимава. Носете ръкавици и подходящите за целта четки. Често пъти ако имате възможност измивайте изцяло хранилката с вода и почистващ препарат и я оставете да изсъхне.

* Посочената цена е с ДДС, но не включва сумата за доставка. За повече информация вижте тук .

Тегло: 1 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Бърза поръчка

Цена 15.00лв
17.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Отворена хранилка за птици 1
Отворена хранилка за птици 1.2
Отворена хранилка за птици 1.3
Отворена хранилка за птици 1.4

Мнения

Вашето мнение

© 2017 | Website by Semantic.bg