Цветна хранилка за птици | Ита България

Цветна хранилка за птици

Цветна хранилка за птици ще стои страхотно, закачена както в двора или в градината Ви, така и на Вашата тераса или балкон. Освен практична и полезна за птичките, ще се впише чудесно към всеки екстериор. Подходяща е за паркове и градинки, цветна и пъстра, ще оцвети и освежи скучната градска атмосфера.

Цветна хранилка за птици е изработена изцяло от естествена букова дървесина. Състои се от покрив, предна част с отвор в средата и здраво дъно за основа. Дъното е частта, която играе ролята на отделението, където се сипва храната за птиците. Отделението е изцяло отворено отстрани и отпред. Това позволява на птиците свободно да влизат в хранилката и да се хранят спокойно в нея. Цветна хранилка за птици е боядисана в свежи и пъстри цветове. Боята, която е използвана е безвредна за околната среда и за птиците. Благодарение на нея, хранилката ще се запази за дълго време здрава и устойчива на външните атмосферни влияния. Предлагаме я в три цвята: червен, розов и кафяв.

Този модел цветна хранилка за птици е подходящ да се използва и за декорация. Ако искате да храните птици с него, поради отвореният си вид ще е нужно по-често да сипвате храна в хранилката и да я почиствате.

Птиците имат нужда от Вашата помощ и от допълнителна храна.

Привлечете дивата природа по-близо да Вас и до Вашите деца.

Нашите съвети:

  • през лятото птиците намират храната си по-лесно, но през зимата им става по-трудно. Още с първото падане на снега те имат нужда от допълнително количество храна. Винаги трябва хранилките да са пълни. Веднъж нахранили се от там и открили новият източник на храна, те ще разчитат постоянно на него.
  • с каква храна да пълните хранилката - слънчогледови семена, просо, пшеница. Задължително е ядките и семената да са сурови и да не съдържат сол или други овкусители.
  • къде да закачите хранилката - закачете я на долните клони на някое дърво, в парка, в градината си, на балкона или на друго подходящо за това място. Хранилката трябва да е на разстояние най-малко 2м далече от земята, да има достатъчно свободно пространство за да може птиците да летят около нея.
  • почистване - важно е редовно да почиствате хранилката. Особено през топлите месеци има риск от размножаването на вредни бактерии. Птиците са податливи към инфекции и трябва да се внимава. Носете ръкавици и подходящите за целта четки. Често пъти ако имате възможност измивайте изцяло хранилката с вода и почистващ препарат и я оставете да изсъхне.

* Посочената цена е с ДДС, но не включва сумата за доставка. За повече информация вижте тук .

Тегло: 1 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Бърза поръчка

Цена 20.00лв
22.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Изберете желания от вас цвят

Цветна хранилка за птици 1.11
Цветна хранилка за птици 1.10
Цветна хранилка за птици 1.9
Цветна хранилка за птици 1.12
Цветна хранилка за птици 1.13
Цветна хранилка за птици 1.3
Цветна хранилка за птици 1.2
Цветна хранилка за птици 1
Цветна хранилка за птици 1.4
Цветна хранилка за птици 1.7
Цветна хранилка за птици 1.6
Цветна хранилка за птици 1.5
Цветна хранилка за птици 1.8

Мнения

Вашето мнение

© 2017 | Website by Semantic.bg