Чесалка за котка | Ита България

Чесалка за котка

Котките са едни от най-гальовните и любвеобилни домашни любимци. Имат гъста и лъскава козина. която изисква много грижи и внимание. Къпане. редовно сресвне и чекане. особенно ако е дългокосместа порода. Разбира се. не всички обичат да ги решат и разресват. Но обаче обожават да се търкат в мебелите. което е нещо подобно. пак се освобждава от тях голямо количество косми. но остават на неправилните места за това. по мебелите ви.

Това чесало за котка върши същата работа като обикновенна четка. но щади мебелите ви и вас самите от космите. Нещата се случват по много по-лесен начин за вас и за самата котка. тя го прави сама и по собсвено желание. Направена е във формата на арка именно с една цел. за да може котката сама да минава под нея. тя максимално да обхваща тялото й от всички страни и да обира колкото се може повече косми.

Основата. за която е прикрепена четката. е направена от материя подобна на килим. Тя служи за точене и острене на котешките нокти. В допълнение има и една играчка мишле. с която котката да се забавлява.

Характеристика:

  • Дървена основа с дамаска
  • Четка за чесане и обиране на косми
  • Европейско качество
  • Играчка: изкуствена мишка
  • Размери: 34х25х34см

*Транспортни размери: 30х10х22см

* Посочената цена е с ДДС. но не включва сумата за доставка. За повече информация вижте тук .

Размери: 34 cm × 25 cm × 34 cm
Тегло: 1.8 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Бърза поръчка

Цена 15.00лв
17.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Чесалка за котка
Чесалка за котка

Мнения

Вашето мнение

© 2017 | Website by Semantic.bg