моето куче


    Независимо от инструкциите, понякога, в бързината, бихме могли да допуснем грешки. За да сме от полза на всеки, приел "предизвикателството" да си сглоби сам къщата за куче, подготвихме тази статия за най-често допусканите грешки. Помолихме съвсем неподготвени "доброволци", да сглобят къща за куче.
    Резултатите ни изненадаха. Ще ги споделим с вас с надеждата да ви спестим малко време.

    1. Основната причина за грешки, е бързането. Ако нямате време и желание сега, отложете за по-късно. Самото сглобяване ще ви отнеме от 15 до 30 минути. Оставете си един час, това ще ви даде време да разгледате инструкцията и да осмислите всяка стъпка. Не действайте машинално.

    2. Обърнете внимание на страниците на къщата, те са лява и дясна. Важното е, прагчето да попадне от долната вътрешна страна на къщата. В противен случай скарата няма на какво да се задържи и ще се изкърти при най-малкото усилие (всяка от скарите се тества на динамично натоварване много по-голямо от очакваното).

    3. Когато фиксирате страниците с предната и задната стена, се убедете, че скарата влиза без проблем. Не трябва да е хлабава, но не трябва и да е много плътно. Побутвайки отдолу, трябва да може да се извади за почистване.

    4. Фиксирането на покрива трябва да стане, като придърпате двете платна да се съберат отгоре. След това фиксирате. Покривните пана НЕ трябва просто да се подпрат на корпуса на къщата, така рискувате разместване и евентуални НЕ съвпадения със завършващата лайсна.

    Ако искате да споделите полезен опит или мнение, ние ще публикуваме всяка полезна информация и ще ви отговорим. Приемаме мнения:

1. Електронна поща: [email protected]

2. Скайп: online-ita

3. Телефон: 0894 49 37 94