Четка за куче за перфектна козина | Ита България

Четка за куче за перфектна козина

Четка за куче за перфектна козина е задължителен аксесора за всяко куче. Поддръжката и грижата за козината на кучето е много важна. Тя винаги трябва да е чиста, мека и сресана. Разгледайте и изберете най-подходящата четка или гребен за Вашето куче. Погрижете се за неговата козина. Поддържайте я винаги в много добъро състояние и редовно я сресвайте с гребен или с четка. За някои породи кучета е необходимо да се използват няколко четки и гребени. Разресвайте и почиствайте мръсните участъци поне веднъж на ден. Не допускайте да се образуват сплъстени части по козината. Ако има такива, е необходимо те да бъдат отстранени. В противен случай, ако се оставят, стават все по-големи и пречат на самото куче.

Погрижете се за козината на Вашият домашен любимец и изберете най-подходящата четка за куче за перфектна козина. Накарайте го да се чувства обичано и обгрижвано.

Изберете най-подходящият аксесоар или си направете комплект от няколко броя. Цената е само за 1 бр. поръчана четка или гребен. 

  • гребен
  • двойна четка
  • плоска четка с метални зъби
  • плоска четка с пластмасови зъби

Аксесоарите са в зелен и червен цвят. Изработени са от дърво, стомана и термопластична гума. Почистването им става бързо и лесно само с вода.

* Посочената цена е с  ДДС, но не включва сумата за доставка. За повече информация вижте тук.

Размери: 20 cm × 20 cm × 20 cm
Тегло: 0.29 kg

Поръчайте само с едно натискане на бутона! Въведедете името и телефонния си номер и ние ще ви се обадим, за да уточним подробностите.

Бърза поръчка

Цена 5.00лв
6.00лв

Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време

Изберете желания от вас цвят

KP0114
KP0114
KP0114
KP0114
KP0114
KP0114
KP0114
KP0114
KP0114

Мнения

Вашето мнение

© 2017 | Website by Semantic.bg